Олександрія втратила ще одного героя 4



4 квітня 2016 року у військовому шпиталі м.Львова помер 52-річний олександрієць – військовослужбовець Карталиш Віктор Миколайович.
Народився Віктор 16 червня 1963 року в м.Олександрії, закінчив середню школу №2 ім. Горького, Дніпропетровський медичний інститут.
Працював лікарем–фтизіатром в тубдиспансері та в реанімації районної лікарні.
У Михайлівській виправній колонії №49 (с.Новостародуб) був лікарем терапевтом, звідки і мобілізований Олександрійським об’єднаним військовим комісаріатом у квітні 2015 року на військову службу в зону АТО.
Внаслідок поранення та загострення хронічних захворювань помер у Львівському шпиталі.
Має дружину та доньку.
Олександрійський міський голова С.Цапюк, міська рада і виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Віктора. Світла пам’ять про нього завжди буде жити в серцях олександрійців.
Прощання з військовослужбовцем відбудеться 7 квітня за адресою вул.Калініна, б.55 о 10 годині та продовжиться у ПК«Світлопільський» об 11 годині.
Розпорядженням міського голови 7 квітня в Олександрії оголошено днем жалоби. Цього дня рекомендовано приспустити Державний Прапор України та Прапор міста Олександрії на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій різних форм власності та відмінити розважально-концертні заходи і спортивні змагання.